Agenda

Workshops

Zelf opera zingen

Wil je jezelf eens op een unieke ervaring trakteren?

Ga dan samen met operazangeres Esther van Dijk op avontuur in de wereld van de opera.

In een workshop van een dag studeer je samen met andere deelnemers koormuziek uit een opera in. Het repertoire bestaat uit een of meerdere bekende operastukken die gemakkelijk in te studeren zijn en zonder begeleiding gezongen kunnen worden. Na een volledig verzorgde lunch voegt zich een aantal koorleden van Frizzare bij jullie om gezamenlijk naar een onvergetelijk sluitstuk toe te zingen. 
Optredens

We werken nu aan een dubbel-productie. Over het liefdesverhaal van Orpheus en Euridice. Euridice sterft door een slangenbeet. Orpheus is gek van verdriet. Door zijn mooie zang weet hij de goden over te halen om zijn liefje uit de Onderwereld te halen....maar niet alles is wat het lijkt...

Operazangeres Esther van Dijk bedacht een uniek project: de samenvoeging van twee Orfeo’s. 
Frizzare Roderwolde voert de Orfeo van Gluck uit, Theaterkoor Animato uit Leeuwarden Orpheus in de Onderwereld van Offenbach.

Met hulp van een regisseur uit Berlijn en met ondersteuning van het ensemble NoTos Winds wordt er een prachtige gezamenlijke voorstelling voorbereid met solisten. Het verbindende verhaal wordt gespeeld door toneeltalent uit eigen koor. De kostuums komen uit de goedgevulde garderobekast van Theaterkoor Animato.

Projectzangers die mee willen zingen met de Orfeo van Gluck kunnen vanaf 5 februari 2019 meedoen in het kerkje in Peize (zie home-pagina).


De UITVOERING is op 7 april 2019 in Leeuwarden en op 12 mei 2019 in de gemeente Noordenveld.

Meer weten of je opgeven? Bel met Jan Willem Knoop: 050-5010230.Mikadootje

Geef een bekende een Mikadootje! Het koor zingt op de melodie van het Madrigaal uit de komische opera "Mikado" een alternatieve tekst. U ontvangt deze opname voor het bedrag van minimaal € 5. Hieronder een voorbeeld.

Opname ter ere van verjaardag koorlid

Verleden, heden en toekomst

2015: Orfeo ed Euridice

2016: de komische opera MIKADO 

2017: uitvoeringen operastukken in de open lucht

2018: Petite Messe Solennelle van Rossini
2018: School- en familievoorstelling opera MIKADO 

2019: dubbel-productie Orfeo ed Euridice
          (Gluck en Offenbach)